Hieronder kan je onze pakketten bekijken en een keuze maken die voor uw Zaak/ Bedrijf het beste is. Onze meest populaire pakketten zijn "Unieke website" of " Website op huurbasis". "Premium website" is eerder voor grotere Kmo's en natuurlijk kan je ook kiezen voor een webshop, maar dat is op aanvraag. Indien u het pakket "Website op huurbasis" zou kiezen, dan is de kostprijs voor een website 173€ per jaar, 180€ webhosting, 39€ voor Cms Light en 1 uur per jaar ( waarde: 90€)dat wij op u aanvraag de website bijwerken (teksten, foto's, extra pagina, enz…) De totaalprijs voor het huren van een website is 492€ / jaar all-in. Hierbij betaal je uiteraard geen 950€ voor het ontwerpen van de website, dat is inbegrepen in de huurprijs. U betaald 492€ per jaar….en uw website is online zonder extra kosten.

Natuurlijk heb je voor een website live te plaatsen webhosting nodig. Ook daar hebben wij voor u het ideale pakket inclusief uw domeinnaam. Dit pakket kan je uitbreiden met een Cms Light of een Cms Speciale. Met Cms Light kan je teksten en foto's bewerken en aanpassen, met Cms Speciale kan je alles, maar dan ook alles wijzigen. Dit laatste pakket is natuurlijk voor de gevorderde gebruiker die toch wel overweg kan met computer. Het meest gekozen pakket is Cms Light. Even inloggen en je kan de wijzigingen doorvoeren.
Natuurlijk kunnen ook wijzelf wijzigingen aanbrengen zodat u volledig niet moet bezig zijn met uw website.

Heb je liever een spreiding van uw budget en hou je ervan dat wij uw website updaten met teksten en foto's en andere aanpassingen? Voor 492€ op jaarbasis (41€ per maand) heb je een website zoals ons pakket "unieke website" inclusief hosting, domeinnaam, 1 e-mailadres en het Cms lightpakket. Ook voorzien wij 1 uur extra per jaar om uw website up tot date te houden. U geeft ons een seintje en wij doen de aanpassingen. U budget is gespreid (geen instapkosten of aanmaakkosten van uw website) U bezorgd ons uw materiaal en wij gaan aan de slag. Van zodra de website online staat krijgt u uw factuur en moet u pas betalen. En u bent er zeker van dat indien er aanpassingen moeten gebeuren u er zelf geen tijd moet insteken.
Wat is uw kostprijs? 492€ per jaar waarvan 190 € Hosting & Domeinnaam, 39 € voor Cms Light en 1 uur extra tijd waar wij uw website aanpassen (waarde 90€) en u betaald geen aparte hosting want deze is inbegrepen. Dus voor uw website betaald u 173 € per jaar in plaats van 950 € in 1 keer.

U besteld uw pakket, wij maken met u een afspraak en bespreken de stijl/vormgeving, de kleuren en achtergronden die we gebruiken, de inhoud, aantal pagina's en natuurlijk kan je nog de formule wijzigen van het gekozen pakket. Wij zorgen volledig voor de overdracht van uw domeinnaam alsook de hosting en uw e-mailverkeer. U hoeft verder niets te doen. Na enkele dagen (naargelang andere projecten) krijg je een email van ons met een link waar je de voorlopige website kan bezoeken. Daarna geef je ons de nodige opmerkingen zodat wij uw toekomstige website verder kunnen optimaliseren. Tot uw website helemaal op punt staat en er een akkoord is zetten we hem online. En u mag er gerust van zijn, wij zijn maar pas tevreden als u tevreden bent.

Onze extra's:

  • Wil je toch dat wij een aanpassing doen aan uw website? Wij vragen 22,50€ per 15 minuten. (wij rekenen niet per uur zoals vele andere dus een pak voordeliger)
  • Indien er een speciale module moet worden gebruikt, eigen aan uw handelszaak kan er een éénmalige meerprijs worden aangerekend. Dit zal uiteraard op voorhand worden besproken. (bv: voetbaluitslagen, beveiliging pagina's, lidmaatschap enz…
  • Een extra e-mailadres? Als wij in een goed humeur zijn doen we dit gewoon gratis, ook de set-up op uw computer :-)

Ook al eens via een zoekrobot (bv Google) een link aangeklikt waarna je de foutmelding 404 krijgt dat deze pagina niet meer bestaat?
Ook hier houden wij rekening mee en na het verwijderen van uw oude website zorgen wij ervoor dat de oude linken die nog steeds bekend zijn bij bv Google automatisch worden doorverwezen naar uw homepage of naar een aangepaste pagina in uw website met een aangepaste boodschap.