Web Analytics

content

content


Uw website vervangt de etalage van vroeger!
Een website is vandaag uw etalage, wij spelen voor etalagist… zowel op pc, laptop, tablet en smartphone moet uw website blinken, klanten komen omdat uw "etalage" mooi is! Daarom kies je voor Lemmensbuffel Web. Ontdek het hier.

Foto niet beschikbaar
WIJ ZIJN UW ETALAGIST!
HomePortfolioMeer!PrijzenContact
Zonder grote investering een website voor uw bedrijf? Voor 592€ kan dit reeds!
Wie!

 

 


Systeem

 

Waarom huren denkt u…
Stel: U koopt een website, u krijgt een login zodat u zelf wijzigingen kan doen. Na enkele maanden denkt u, aha enkele nieuwe producten of een actie om op mijn website te plaatsen. Oeps, wat is mijn login weer, na even zoeken kan u inloggen, en hoe werkt dit weer? Uw tijd is kostbaar en deze tijd bent u volop aan het verliezen in het zoeken om de nieuwe info op uw website te plaatsen. Uiteindelijk bent u er in geslaagd en enkele weken later doet u nog een wijziging. Achteraf komt u tot de conclusie dat hetgeen je hebt geplaatst toch niet zo mooi overkomt in het design van uw website. Ook krijgt u ieder jaar weer een factuur voor uw domeinnaam en hosting van uw website. Ondertussen koopt u een nieuwe computer en blijkt dat uw e-mailinstellingen niet meer werken. Wie gaat u bellen? Wie gaat er een factuur ontvangen? Of na 5 jaar is uw website verouderd, wat wel normaal is. U wil vernieuwing en weer staat u voor zo'n grote investering.

"Met onze huurformule slaap u op beide oren"

✔︎ Wij werken ieder jaar 60 minuten aan uw website (300 minuten tijdens de overeenkomst van 5 jaar)
✔︎ Minuten die niet zijn opgebruikt gaan mee over naar het volgende jaar.
✔︎ U mailt ons de juiste informatie en wij plaatsen dit.
✔︎ Natuurlijk kan u zelf ook wijzigingen aanbrengen, loopt het fout herstellen wij dit, is inbegrepen in de prijs.
✔︎ U wil nieuwe info plaatsen op de website? Mail het ons door en wij zorgen ervoor.
✔︎ Problemen met uw e-mail, bel ons even, ook is het weekend, want dan hebt u tijd om dit in orde te brengen.
✔︎ Continu back-ups en updates, indien je een website aankoopt stopt de service na de levering. En dan wordt je gehackt? Krijg je weer een factuur.
✔︎ In ons huurpakket zit alles inbegrepen, ook domeinnaam en hosting (500mb) Geen extra kosten.
✔︎ Onze huurformule is een full-option overeenkomst zodat jij geen zorgen hebt.

Wij komen graag vrijblijvend even langs voor meer informatie te geven. 
Scrol naar beneden
Wat klanten zeggen…
Wij werken reeds verschillende jaren met Lemmensbuffelweb voor de opbouw van onze website. Vorig jaar werd deze nogmaals snel en efficiënt in een nieuw kleedje gestopt, zodat hij weer even up to date is voor de toekomstige ontwikkelingen, ook op mobiele toepassingen. Onze webshop werd eveneens zonder problemen geïntegreerd in de site. De nieuwe site oogt fris en super overzichtelijk. Lemmensbuffelweb houdt tevens de vindbaarheid van de website nauw in het oog, denkt mee als er aanpassingen nodig zijn of als Lemmensbuffelweb zelf vindt dat er vernieuwing nodig is. Als je in de loop van het jaar aanpassingen vraagt, zijn deze steeds snel en efficiënt gedaan. En dit alles voor een vast vooropgestelde prijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!

Ilse Brys (zaakvoerder Fietsen Brys)
Uiteraard ben ik tevreden +++ over de website van Gindus en Internverkeersplan, maar wat ik echt super vind is de help-desk, ALTIJD paraat zelfs op een zondag!

Lode Goossens (zaakvoerder Gindus)
“Moderne gepersonaliseerde site met prima ondersteuning voor een betaalbare prijs” “Voor wie een betaalbare, professionele en gebruiksvriendelijke site wil” “Reeds 5 jaar een tevreden klant, de site is samen met mijn zaak geëvolueerd en krijgt nog steeds de meest positieve reacties van mijn klanten” “Lemmensbuffelweb stelt samen met jou een site op die betaalbaar is, regelmatig wordt vernieuwd en prima wordt ondersteund, prima voor beginnende zelfstandigen! “

Olivier Verhaeghen (zaakvoerder Verhaeghenpainting)
Invest!

 


Maatwerk!

 

 

%

 

 


Scrol naar beneden
Statistiek
Koffie's
Muisklikken
Statistieken
Statistieken zijn belangrijk, daarom werken wij ook met Google Analytics. Indien u dit wenst krijg je iedere week/maand een pdf rapport met de bezoekcijfers en andere informatie over uw website.

Waarom huur je uw website niet?

Verrijdbare heftafel

schoenen trend 2022 dames

anna nina ring

na-kd

festival outfit

waterdichte winterjas dames

Racefiets verlichting

olivia en kate openingstijden

Stukadoor Enschede